Indeplinirea unui vis prin proiecte de case

Mereu mi-am dorit sa am propria mea afacere, si mereu mi-am dorit sa pot avea un loc unde oamenii sa vina si sa se simta bine, sa se relaxeze. De aceea mi-am facut curajul sa-mi deschid propria mea pensiune. Avand ceva experienta in acest domeniu, experienta pe care mi-am dobandito dupa ce am lucrat un deceniu din viata mea la o pensiune dintr-o statiune a litoralului romanesc. Acest lucru mi-a dat increderea necesara sa cred ca ma voi putea descurca intr-un timp destul de scurt si deasemenea ca voi avea rezultatul dorit.

construction-3705Ei bine nu a fost atat de usor pe cat m-am asteptat, dupa timpul pe care am fost nevoita sa-l pierd ca sa obtin actele necesare si fondurilor care sa-mi permita sa-mi indeplinesc visul, am inceput sa-mi fac un plan care sa ma ajute in contruirea viitoarei mele afaceri. Acest lucru nu a fost atat de usor de realizat, deoarece au aparut tot felul de impedimente, cum ar fi gasirea unei firme de constructii serioase cu oameni profesionisti, cu experienta. Dar pana atunci trebuia sa gasesc proiectul de pensiune potrivit dorintelor mele. Dupa mult timp pierdut pe internet in cautarea unor astfel de proiecte m-am hotarat sa apelez si in acest caz la o firma care se ocupa cu proiecte constructii, ca intr-un final sa gasesc site-ul unei firme, care mi s-a parut destul de ok. Am sunat la numarul de telefon gasit pe site, 0722 608 710 si imediat am luat legatura cu un arhitect care mi-a facut un proiect persoanlizat, conform cerintelor si dormintelor mele, iar dupa o scurta perioada de timp dup ace gasisem si oameniii potriviti, a inceput contruirea pensiunii. In aproximativ 5 luni, constructia era gata si astepta ultimele finisaje, acestea fiind mobilarea, decorarea si inceperea activitatii.

Dupa aceasta etapa, a inceput perioada in care pe primul loc era sa-mi gasesc oamenii potriviti care sa lucreze pentru mine si in care sa pot avea incredere. Acest lucru nu a durat prea mult, dupa cum spuneam, avand experienta necesara stiam cam ce criterii ar trebui sa am si cat de tare sa ridic standardele.  In cele din urma, dup ace mi-am pus la punct si personalul, eram gata sa-mi vad visul indeplinit, insa mai aveam o bariera si anume sa-mi gasesc clienti si sa-mi fac cat mai multa reclama. Datorita faptului ca eram constienta ca oadata ce oamenii vor gasi in pensiunea mea un loc in care se vor putea relaxa si scapa pentru cateva zile de stresul vietii de zi cu zi si deasemenea ca locatia este una spectaculoasa cu privelisti uimitoare si cu activitati care sa ocupe timpul sis a nu-l faca unul pierdut, stiam ca vorba se va raspandi si ca voi avea tot mai mult succes.

Asa a si fost, am mai mereu clienti care cauta un loc in care sa se bucure de weekend-uri si de vacante, insa bineinteles nu ma las cu capul pe o ureche, caci succesul nu vine niciodata daca stai degeaba, de aceea acum incerc sa ma extind, sa aduc lucruri inovatoare mereu si sa fiu sigura ca evoluez si imi cresc afacerea si visul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *