Panourile perforate second hand, atat de utile si la un pret excelent

Rafturile reprezinta in general cea mai importanta componenta atunci cand se decoreaza un magazin, ele fiind disponibile la preturi competitive si oferind optiuni multiple privind decorarea spatiului datorita modularitatii lor. Anumite marfuri sunt mai bine puse in valoare si sunt mai usor de prezentat daca sunt puse pe un carlig sau o agatatoare, pentru aceasta panourile perforate second hand reprezentand o solutie practica si economica. La achizitia acestor panouri se vor alege si accesoriile potrivite, in general acestea fiind carlige si agatatori, dar si alte tipuri de accesorii specializate pentru diferite domenii, cum ar fi imbracaminte de exemplu. Aceste accesorii sunt de obicei cromate, rezultand un aspect foarte estetic si profesionist, capatand si o rezistenta foarte buna in timp. Categorile de produse care pot fi expuse astfel sunt extrem de diverse, de la produse de imbracaminte, electronice, cabluri, unelte, si multe altele, fiind folositoare in aproape orice domeniu.

panou perforatAcest sistem de rafturi ofera avantajul unei montari rapide, dar si a unei reconfigurari usoare, atunci cand se doreste a se schimba aranjarea rafturilor in cadrul magazinului. Sistemul de panouri perforate de asemenea permite reconfigurarea sa usoara, prin mutarea, adaugarea sau scoaterea agatatorilor, adaugarea altor accesorii, in functie de cum se doreste expunea marfii. Marfa va fi mult mai usor de vazut si de accesat de catre clienti, acest lucru ducand si la cresterea vanzarilor.

Panourile perforate nu sunt de folos doar in magazine, ele sunt extrem de utile si practice in amenajarea atelierelor si spatiilor de productie, de la cele de acasa, pana la spatii mai mari. Folosirea panourilor perforate si a carligelor va face pastrarea uneltelor si sculelor mult mai ordonata si mai accesibila, crescand astfel productivitatea, gasind intotdeauna unealta potrivita la locul potrivit.

Carligele disponibile pentru panourile perforate pot fi simple, sau duble, si se vor gasi in diferite marimi, putand suporta incarcari diferite. De asemenea ele pot avea port etichete pentru a pune preturi si informatii. Nu veti gasi doar carlige si agatatori pentru expunerea marfii, ci de asemenea si polite, care vor putea fi pozitionate dupa necesitati si la fel si  numarul poate fi ales dupa cum se doreste a se organiza marfa.

Pentru o folosire in siguranta si indelungata, vedeti care este masa maxima suportata de polite si carlige, respectiv agatatori, pentru a nu le supra incarca.

Aveti posibilitatea de a alege rafturi in diferite culori, pentru a va putea personaliza spatiul, dar cel mai frecvent acestea se vor gasi in culorile alb, gri sau bej. Vopsirea este important sa fie realizata in camp electrostatic, astfel se va obtine si un finisaj de calitate dar si mult mai durabil decat la vopsirea cu vopsea lichida.

Veti putea alege diferite dimensiuni pentru panourile perforate second hand, alegandu-le pe cele mai potrivite atat pentru spatiul avut la dispozitie si configuratia acestuia, dar si a tipului de marfa expus si a usurintei cu care clientii o pot vedea sau lua. Verificati ca produsele second hand sa fie intr-o stare buna, nu doar ca structura, dar si vizual, pentru a nu afecta calitatea imaginii magazinului dumneavoastra.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *