Care sunt elementele de tamplarie PVC din Bucuresti?

Tamplaria reprezinta o industrie foarte importanta, inca din cele mai vechi timpuri, atat in Romania, cat si in intreaga lume.

Nu ne putem gandi la o constructie fara sa ne referim si la elementele de tamplarie ce urmeaza a fi utilizate.

Geamurile si usile sunt parti componente indispensabile oricarui imobil, fara de care nu ar putea fi locuibil.

Daca in trecut, principala materie prima a geamurilor era lemnul, in prezent, cel mai mare procent il ocupa PVC-ul sau aluminiul, deoarece sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic.

Lemnul, desi are un farmec aparte, nu este cel mai rezistent cand vine vorba de pastrarea caldurii in casa, pe timp de iarna. Ba mai mult, isi modifica forma si textura, in conditii de umezeala, aspect deloc placut.

PVC-ul dispune de foarte multe proprietati, tocmai de aceea, este astazi atat de utilizat in marea majoritate a industriilor.

Vorbim despre un material etans, ce nu permite infiltarea apei in casa, comparativ cu lemnul. Ba mai mult, nu isi schimba forma sub actiunea factorilor de mediu, de aceea, se foloseste multi ani la rand.

Oamenii nu pot functiona fara a avea parte de lumina naturala a soarelui, deci elementele de tamplarie PVC din Bucuresti nu pot sa lipseasca.

Desi punem de cele mai multe ori pretul inaintea calitatii, cand vine vorba de usi sau de ferestre, nu trebuie sa aplicam aceasta strategie.

Cu cat un geam este mai slab calitativ, cu atat facturile pe care le achitam in fiecare luna la cadura vor fi din ce in ce mai mari, deoarece exista pierderi din punct de vedere termic.

Inca din faza de proiectare a unei constructii, se pune problema alegerii unor elemente de tamplarie potritive, atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Sa nu uitam ca geamurile au o rezistenta de peste 20 de ani, ceea ce inseamna ca reprezinta o investitie inteligenta.

Materialul din care este fabricata rama ferestrei joaca un rol esential, de el depinzand in mod direct durabilitatea acesteia. In prezent, cel mai des se folosesc combinatiile de PVC si aluminiu, datorita proprietatilor foarte bune.

Garniturile de etansare sunt accesorii indispensabile oricarui geam, pentru ca impiedica patrunderea curentului, asigurand totodata o mai buna izolare termica si fonica.

Elementele de tamplarie PVC din Bucuresti necesita o montare profesionala, deoarece noi nu avem cunostintele si nici aparatura necesara.

Se disting 2 modalitati de montare, printre care amintim montarea clasica si montarea imbunatatita a termopanelor.

Montarea clasica se face cu spuma, ce fixeaza foarte bine geamul si nu permite inclinarea acestuia, pe viitor.

Montarea imbunatatita este o metoda recenta, utilizandu-se si benzi izolatoare, ce cresc randamentul termic al geamurilor.

Marea majoritate a producatorilor ofera si garantie, atunci cand vine vorba de produsele din domeniul tamplariei, ceea ce reprezinta un mare plus.

Asadar, printre elementele de tamplarie cele mai cunoscute se numara geamurile si usile, ce au o larga utilitate. Nu putem duce un proiect de constructie la bun sfarsit pana nu selectam aceste elemente, care sunt concepute pentru a delimita spatiul exterior, de cel interior.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *