Cum alegem cele mai bune servicii rent a car

MERCEDEMulte persoane sunt interesate de posibilitatile prin care pot alege cele mai bune servicii de rent a car, iar in cele ce urmeaza vom oferi un raspuns din acest punct de vedere. Daca veti tine cont de aceste aspecte, atunci veti avea ocazia de a calatori in cele mai bune conditii, avand la dispozitie o modalitate ideala de transport. Despre inchirierea unei masini putem spune ca a devenit tot mai comoda si mai simplificata, ceea ce inseamna ca orice persoana va avea posibilitatea de a primi serviciile dorite. Pe de alta parte, inchirierea unei masini include si o anumita responsabilitate din partea unei agentii si a clientilor, iar aceste lucruri se vor regasi cu siguranta si in cuprinsul contractelor de inchiriere. In cazul in care veti dori sa inchiriati o masina si faceti acest lucru pentru prima data, este indicat sa tineti cont de urmatoarele aspecte, pentru a evita situatiile neplacute. Am inclus aceste informatii pe cuprinsul a patru categorii dupa cum urmeaza:

Sfaturi de care trebuie sa tineti cont inainte de inchirierea unei masini:

 • Analizati in detaliu oferta existenta pe piata serviciilor de acest tip, iar in acest sens, putem aminti de varietatea masinilor, preturi sau companii. Astfel, veti reusi ca la final sa luati cele mai bune decizii si sa va bucurati de o alegere ideala.
 • Alegeti companiile ce au experienta si care pot oferi servicii de calitate.
 • Este indicat sa consultati preturile pentru optiunile suplimentare, mai ales in situatiile in care veti dori sa optati pentru echipamente sau dotari. Aici putem include scaun pentru copil, echipamente de iarna sau sisteme gps.
 • Cautati informatii si despre varsta minima de inchiriere a unei masini.
 • Valorea depozitului de garantie perceput de firma de rent a car este importanta.
 • Cautati detalii despre metodele de plata acceptate si interesati-va in legatura cu documentele necesare pentru inchirierea unei masini.

Acestea sunt principalele aspecte de care va trebui sa tineti cont inainte de inchirierea unei masini.

Sfaturi si aspecte importante de care trebuie sa tineti cont in momentul realizarii contractului de inchiriere:

 • Este important sa cititi contractul de inchiriere a unei masini cu mare atentie, mai ales daca ne gandim la faptul ca reprezinta un act pe care va veti pune semnatura.
 • Verificati daca conditiile de rezervare corespund cu cele din contract si daca sunteti pe deplin de acord cu chestiunile incluse in cuprinsul acestuia.
 • Tot in acest moment, este indicat sa functionati starea de functionare a autovehiculului si daca nivelul de combustibil este cel mentionat.
 • In cazul in care remarcati unele defectiuni este indicat sa insistati ca acestea sa fie mentionate in procesul verbal de predare.
 • Este important sa va asigurati si de faptul ca acest proces este semnat si de catre reprezentatul companiei de inchirieri auto.

Tinand cont de aceste aspecte, veti lua cele mai bune decizii in vederea inchirierii unei masini, fara a avea parte de unele surprize neplacute.

Sfaturi importante de care trebuie sa tineti cont pe parcursul inchirierii:

 • In cazul in care isi vor face aparitia unele situatii neplacute cauzate de accidente sau furturi, este indicat sa contactati imediat compania de inchirieri auto.
 • Este important sa parcati masina doar in spatii special amenajate.
 • Respectati regulile de circulatie si nu consumati niciodata lichide sau substante ce va pot diminua concentrarea de pe timpul sofatului.
 • Nu aruncati niciodata bonurile pe care le veti primi la alimentarea cu combustibil.

Sfaturi pentru predarea masinii:

 • Respectati mereu prevederile din contract in ceea ce priveste data, ora si locatia la care va trebui sa predati masina inchiriata.
 • Verificati mereu starea masinii si nivelul de combustibil in prezenta unui reprezentant al companiei de inchirie auto.
 • Pastrati toate chitantele, contractul de inchiriere si facturi in eventualitatea unui litigiu.

Daca veti tine cont de toate aceste sfaturi, atunci veti avea posibilitatea de a va bucura de cele mai bune servicii rent a car. Veti avea ocazia de a ajunge mereu la timp in locatiile dorite si veti evita situatiile neplacute. Pe de alta parte, este foarte important sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie cu expeienta in domeniu, ce ofera mereu calitate. Pe rentacar01.ro veti gasi serviciile dorite si informatiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii. Pentru acest lucru este indicat sa discutati inainte cu un reprezentant al acestei companii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *