De ce avem nevoie de obiecte sanitare italiene?

In interiorul baii care isi merita banii, obeicte sanitare au inceput sa joace un rol la fel de important ca si instalatiile sanitare. Pe langa functionalitatea evidenta, aceste obiecte sanitare italiene aduc si un plus de rafinament si stil baii tale.

Aceesoriile din baie trebuie sa fie gandite ca mai mult decat accente de functionalitate si mai mult ca parte integranta a designului intregii bai.

INCANTOSpecialistii spun ca uneori aceste obiecte sanitare sunt cumva uitate, mai ales in faza de proiectare. Totusi, tot ei spun ca de fapt, tocmai aceste obiecte pot face diferenta dintre o baie oarecare si una cu stil. Ele fac spatiul intregii bai sa fie mai util, in timp ce dau valoare estetica camerei.

Spre exemplu, fara sapuniere, sapunul tau s-ar dizolva intr-o mizerie lipicioasa la marginea chiuvetei, fara uscatorul de prosoape, prosoapele ar ramane umede pe jos, fara suportul hartiei igienice, aceasta ar ocupa spatiu peste tot, fara folos.

Specialistii spun ca este important ca obiectele sanitare italiene trebuie, ca la sfarsitul zilei, sa creeze armonie in jurul lor si sa ofere functionalitate. Tocmai micile detalii, accesoriile mici, diferentele mici de forma pot transforma baia la 360 de grade.

In orice baie, in care vasele de baie ocupa spatiu impreuna cu dulapiorele, celelelate obiecte sanitare italiene, pot face o diferenta de la cer la pamant. Sapunierele, suporturile, si accentele de lux, sunt cele care aduna impreuna si omogenizeaza lookul unei bai. Acest elucru este cu atat mai important in baile mici, unde spatiul nu trebuie sa fie aglomerat, dar sa si arate bine in acelasi timp.

Avand in vedere ca obiectele sanitare mici pot fi inlocuite destul de usor, este simplu sa schimbi stilul baii. Totusi, acest lucru este posbili daca restul baii are un look simplu, uniform, de preferant alb. Daca amestecam prea multe texture si culori, mai ales intr-un spatiu mic, riscam sa ne simtim claustrofobi de fiecare data cand intram in baie. In plus, aceste obiecte nu sunt nici foarte scumpe, astfel ca puteti da valoarea reala baii alegand obiecte sanitare italiene, care ocupa in prezent locuri de seama printre designerii interiori.

Chiar si suportul pentru prosoape poate fi un accent de stil si culoare, intr-o baie armonioasa. Aceste accente luxoase vor face din baia ta un adevarat sanctuar de relaxare.

Designerii de interior s-au convins singuri ca baile au devenit astfel de sanctuare de cativa ani si, ca raspus, ei au inceput sa adauge tot felul de accesorii luxoase de la ferestre in tavan, pana la podele pretioase ori chiar seminee. Limita este doar spatiul , insa cand imaginatei exista din plin, exista solutii luxoase si armonioase pentru orice suprafata.

Avand in vedere ca tot mai multi oameni cer astfel de obiecte sanitare de lux, este evident ca ele au devenit din ce in ce mai convenabile ca pret. Daca acum cativa ani doar cei bogati isi putea permite sa cumpere o cada de baia cu Jacuzzi, acum aceasta devenit destul de accesibile pentru mai toata lumea. La fel este situatia si cand vine vorba de alte obiecte sanitare italiene, sau de lux, in general.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *