Lentile de contact colorate naturale – alege-ti nuanta potrivita

Lentilele de contact nu sunt o achizitie cu care ne intalnim in fiecare zi, dar sunt totusi o idee care ne-a trecut tuturor prin minte la un moment dat cel mai probabil fiindca am avut nevoie de o schimbare in viata noastra – o schimbare din punct de vedere ori estetic, ori medical

Insa chiar daca iti doresti sa iti cumperi lentile de contact colorate pentru a-ti oferi o schimbare de look, nu ar trebui sa renunti la idee, pentru ca iti vor oferi schimbarea dorita, vei capata un soi de incredere pe care nu stiai ca-l ai si te vei simti mai frumoasa. In general schimbarile de orice fel au menirea de a ne face sa ne simtim mai pline de incredere si mai frumoase, asa ca de ce ai renunta la acest lucru?

Daca iti doresti sa achizitionezi lentile de contact colorate naturale trebuie sa stii ca acestea sunt folosite pentru schimbarea culorii irisului. Bineinteles ca imediat dupa aplicare vei observa si diferenta, pentru ca efectul acestora este unul imediat.

Un lucru important de mentionat dinaintea achizitionarii unor astfel de lentile este ca trebuie sa te hotarasti de care iti doresti sa fie: permanente sau temporare. Pentru inceput cel mai bine ar fi sa folosesti lentile de contact colorate naturale temporare, pentru a vedea cum iti vin, daca iti plac, daca te descurci cu ele. Aceste lentile de contact colorate naturale au durata de folosire de o singura data (1 zi), pana la 12–24 de ore. Imediat dupa ce le-ai dat jos, trebuie sa le arunci si data viitoare sa folosesti o alta pereche. Nu refolosi o pereche de lentile de contact colorate naturale temporare, pentru ca s-ar putea sa iti faca rau, sa se formeze infectii pe care este mai bine sa le evitam.

Cum sa alegi culoarea potrivita a lentilelor de contact colorate naturale pentru tine?

Tine cont de culoarea naturala a ochilor tai

In cazul in care ai ochii deschisi la culoare si iti doresti sa faci o schimbare ceva mai discreta, ai putea sa optezi pentru lentilele de contact tot culoarea naturala. Aceasta iti va pronunta culoarea naturala a ochilor si iti va defini marginile irisului.

In cazul in care ai ochii inchisi la culoare sau chiar negri, cel mai mult ti s-ar potrivi lentilele de contact opace. Pentru a fi schimbarea cat mai naturala, alege cu incredere nuantele de maro sau caprui.

Tine cont de culoarea parului

Acest aspect este definitoriu pentru a alege o culoare a lentilelor de contact colorate care sa ti se potriveasca.

Daca ai parul saten sau brunet sunt recomandate nuantele de caprui, verde, albastru. Astfel ca daca ai parul saten deschis nu este recomandat sa ai lentile de contact colorate deschise, insa poti incerca cu incredere lentilele caprui.

Daca ai parul roscat poti incerca lentilele verzi, caprui, mari sau gri.

Daca ai parul blond sau saten deschis sunt recomandate culorile de verde sau albastru, dar ai libertatea de a alege si gri deschis sau caprui.

Tine cont de tonul tenului tau

Pentru a afla ce ton are pielea ta, verifica culoarea venelor de pe antebrat. In cazul in care culoarea acestora este albastra, atunci tonul pielii este rece, insa in cazul in care venele au o culoare verzuie, atunci tonul pielii este cald.

Daca tenul tau are tonuri reci poti alege lentilele caprui, maro sau verzi, acestea fiind cele mai potrivite.

Daca pielea ta are tonuri calde incearca lentilele albastre, violet sau gri.

Asadar, daca tii cont de sfaturile mentionate in randurile de mai sus, iti va fi mult mai usor sa iti achizitionezi lentile de contact colorate naturale care sa ti se potriveasca de minune.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *