Pasi de urmat spre obtinerea unui permis auto Suceava

O scoala de soferi Suceava trebuie sa ofere servicii complete pentru obtinerea unui permis auto din categoria A, AM, B, C, CE si D. Parcul auto al unei scoli de soferi Suceava trebuie sa fie dotat cu o gama larga de autovehicule necesare desfasurarii pregatirii practice ale fiecarui cursant pentru fiecare categorie de permis de conducere auto.

In cadrul unei scoli de soferi Suceava se pot obtine testari psihologice necesare procesului de inscriere la scoala pentru toate categoriile de permis de conducere. Pe langa aceste testari, fiecare cursant va trebuie sa pregateasca un set intreg de documente necesare inceperii unei scoli de conducere.

Personalul didactic al unei scoli de soferi in Suceava trebuie sa fie calificat si bine pregatit in domeniu astfel incat viitorii soferi sa fie pregatiti sa circule fara griji pe strada.  Acest personal trebuie sa fie format din instructor auto profesionisti si profesori de legislatie rutiera. Acesti angajati trebuie sa aiba calitatile necesare unei bune pregatiri a cursantilor si sa aiba o pregatire profesionala temeinica, fapt ce este reflectat in rata de promovabilitate ridicata a celor ce absolvesc cursurile de pregatire teoretica si practica.

Realizarea dosarului pentru inscriere trebuie sa contina mai multe documente si anume: copia actului de identitate , avizul psihologic, fisa medicala si cazierul judiciar. Dupa realizarea completa a dosarului, fiecare cursat in parte se poate apuca de treaba. Pentru inceput este necesara pregatirea teoretica si mai exact cunoasterea autovehiculului dupa care elevii pot invata sa conduca prin participarea la pregatirea practica oferita scoala de soferi.

mini-1027849_960_720De regula cursurile de pregatire la o scoala de soferi pentru obtinerea unui permis auto Suceava,  dureaza minim 10 saptamani. Este necesar sa se efectueze 24 de ore de instruire teoretica si 30 de ore de pregatire practica grupate in 15 lectii a cate 2 ore didactice.

Orele de conducere se stabilesc in functie de timpul liber pe care il aveti la dispozitie. Puteti planifica cu instructorul auto un program convenabil pentru amandoi. La sfarsitul fiecarei ore de pregatire practica trebuie sa discutati cu instructorul data si ora urmatoarei intalniri. Ideal ar fi sa nu existe un interval prea mare de timp intre sedinte astfel incat cele invatate in ora anterioara sa nu fie uitate.

Scoala de soferi este valabila un an de la data la care se efectueaza ultima lectie de practica. La absolvirea scolii, cunostintele cursantilor trebuie sa fie testate pentru a vedea daca acestia sunt pregatiti pentru a obtine permisul de conducere. Pentru realizarea acestui lucru, la testarea teoretica cursantul trebuie sa obtina minim 22 de puncte dintr-un total de 26. In acest mod intra in posesia dosarului ce trebuie depus la politie pentru stabilirea examenului final, cel practic. Aceasta proba se poate da la un interval de 2 saptamani fata de examenul teoretic dar nu mai tarziu de un an de la absolvirea cursurilor scolii de soferi,  cu prezentarea dosarului de examinare si a dovezii care atesta efectuarea a cel putin 6 ore suplimentare de pregatire practica.

La o scoala de soferi, potrivit noilor articole examenul auto se desfasoara dupa noile reguli astfel: proba teoretica va fi inregistrata video iar cea practica va fi inregistrata atat video cat si audio. Aceste masuri au fost adoptate de guvern pentru a reduce riscurile de coruptie in obtinerea unui permis auto.

La scoala de soferi Happy Drivers Suceava puteti considera ca examenul de conducere este un examen al maturitatii mai ales ca cei mai multi cursanti care obtin permisul auto sunt tineri si obtin acest examen inaintea bacalaureatului.

Actionati cu promptitudine si responsabilitate atunci cand va pregatiti pentru obtinerea permisului de conducere si este aproape imposibil sa ratati obtinerea acestuia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *