Cautati masini de inchiriat in Bucuresti?

Daca aveti nevoie de o masina de inchiriat in Bucuresti in urmatoarea dumneavoastra calatorie, inchirierea unei masini va poate oferi flexibilitatea si libertatea dorita in vacanta. Chiar daca uneori poate insemna si batai de cap, incepand cu gasirea unei oferte bune si alegerea unei optiuni corespunzatoare de asigurare, inchirierea unei masini trebuie realizata tinand cont de cateva sfaturi care va vor ajuta sa economisiti bani, sa intelegeti mai bine contractul pe care il veti semna si sa evitati problemele care pot aparea ulterior.

In primul rand, trebuie sa va ganditi si sa alegeti tipul de masina pe care il doriti si care este in conformitate cu preferintele si necesitatile dumneavoastra. Daca cautati o masina care sa protejeze mediul, sau nu puteti conduce una cu transmisie manuala, trebuie sa va asigurati ca firma aleasa va ofera servicii suplimentare precum GPS, scaun pentru copil sau cutie hidramata.

Daca inchiriati masina pentru mai mult de o saptamana, majoritatea recomanda firme mai ieftine. Trebuie sa analizati si sa comparati intotdeauna cat mai multe oferte, iar pentru un tariff mai mic, trebuie sa intrebati despre bonusurile care se pot acorda prin programe de tipul frequen flier, sau in baza cartii de credit de care dispuneti.

Daca doriti sa apelati la servicii de inchiriere online in Bucuresti, trebuie ca, inainte de rezervare sa cautati pe internet cupoane, coduri promotionale pentru a le putea atasa rezervarii tale online. Acestea asigura discounturi de pana la 20% din costul total al inchierierii masinii dorite.

Atunci cand realizati rezervarea online, trebuie sa cititi cu atentie termenii si conditiile de inchidierea inainte de a confirma rezervarea. Daca aceasta se realizeaza telefonic, intrebati agentul despre eventuale restrictii si asigurati-va ca intelegeti termenii rezervarii. Cele mai dese intrebari sunt: “Daca am 20 de ani pot inchiria o masina, cat timp va fi retinuta masina daca intarzii cu plata sau este vreo taxa suplimentara pentru un sofer aditional, sau numele lui trebuie sa apara in contract?”.

Pentru toate aceste intrebari trebuie sa aveti raspunsul inainte de a efectua plata si inchirierea, pentru a nu exista suprize ulterior. In ceea ce priveste restrictiile la calatoriile in alta tara, despre protectie in cazul accidentelor mari sau minore, trebuie sa ne informam daca firma respectiva are sucursale si in tarile pe care le includem in itinerariul nostru.

De asemenea, pentru inchirierea one way, trebuie sa ne informam asupra taxelor de predare a masinii, care uneori pot fi exorbitante. Trebuie sa avem mereu numarul de confirmare, iar daca inchiriem masina de la aeroport, trebuie sa oferim toate detaliile legate de ora zborului la aterizare – acest lucru ne poate ajuta in cazul in care intampinam o intarziere de zbor.

Daca nu ati facut-o deja, trebuie sa luati in calcul inscrierea in programul de fidelitate al companiei de masini de inchiriat din Bucuresti pe care o alegeti. Majoritatea sunt gratuite si va pot oferi anumite privilegii la ridicarea vehiculului, printre care se numara si un upgrade gratuit la o clasa superioara sau nenumarate reduceri, in functie de companie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *