De ce ar trebui sa apelezi la serviciile curatatoriei de covoare?

Deoarece covoarele tale se pot imbacsi si pot retine bacteriile, acarienii, praful, parul animalelor tale de companie si alte mizerii daunatoare sanatatii tale, trebuie ca macar o data pe luna sa apelam la serviciile profesionale oferite de o curatatorie de covoare. Conform studiilor, bacteriile care se adapostesc in covoare pot cauza efecte nocive asupra sanatatii precum dureri frecvente de cap, stranut, lacrimarea ochilor, se infunda nasul, avem dificultati respiratorii. Acarienii sunt extrem de nocivi, iar studiul realizat de specialisti asupra soarecilor a aratat ca arterele se pot ingusta si pot crea infarct in cazul contactului frecvent cu praful din covoare si nu numai.

Cuibul preferat al acarienilor sinantropici, organisme de dimensiuni microscopice care traiesc in covoare, paturi, saltele, praf, se afla in covorul imbacsit, necuratat. Acesta afecteaza si calitatea aerului, creeaza mirosul neplacut si, in plus, poate atenta la sanatatea ta.

Pentru a te bucura de o experienta mai curata a aerului in casa sau la birou, fara bacterii si fara riscul de a-ti pierde sanatatea, firmele de curatatorie a covoarelor va pot ajuta.

Care sunt beneficiile daca apelam la servicii profesionale de curatare a covoarelor?

In primul rand, economisesti timp si nu trebui sa investesti in utilaje sau echipamente speciale pentru a eficientiza curatarea covorului tau. De asemenea, forta de munca este asigurata si nu mai exista riscul de a-ti deteriora covorul prin ruperea fibrelor textile, sau riscul de a curata covorul si bacteriile sa fie inca prezenta. Firmele de curatatorie despagubeste clientul in cazul in care are loc un eveniment neplacut. De asemenea, acesteta folosesc detergentii corespunzatori tesaturii.

Vrei sa iti cureti covoarele de acasa sau de la birou? Firmele se asigura de transport, de aerisirea spatiului, de deizinfectarea si curatarea covoarelor care se realizeaza cu produse special destinate tipului fibrei textile din alcatuirea lor si cu ajutorul echipamentelor speciale automatizate.

Tot ce trebuie sa faci este sa suni la firma, sa predai covoarele, si in 48-72 de ore te vei bucura de prospetimea covorului tau care va fi ca si unul nou. Spalarea este in mod automat, semi-industrial cu ajutorul unui jet continuu, cu perii electrice si cu detergenti de inalta calitate.

Majoritatea echipelor de curatare utilizeaza o presiune de 27 de kilograme aplicata fibrelor pentru a asigura curatarea in profunzime, iar clatirea si uscare este realizata intr-un spatiu termic dotat cu dezumidificatoare. In 48-72 de ore covorul va fi livrat inapoi la domiciul sau biroul tau.

O alta solutie folosita de majoritatea clientilor este reprezentata de servicii la domiciliu, care includ aspirarea profesionala cu electrobatator, iar petele, murdaria, impuritatile sau parul de animale vor fi eliminate in profunzime. Spalarea se va realiza prin procesul de injectie extractive folosind detergent corespunzatori cu proprietatea de uscare rapida, dupa care urmeaza aspirarea covorului. In medie, procesul dureaza 60 de minute pentru dimensiuni de 150 centimetri latime si 150 centimetri lungime.

Metoda semi-umeda inovativa care se face prin procesul de injectie extractive, covoarele nu se vor uda, iar uscarea mochetelor este rapida. Fibrele tesaturii se intaresc, culorile sunt mai vii, mirosul este mai placut, iar sanatatea este protejata prin folosirea produselor ecologice.

Diferenta dintre serviciile la domiciliu si serviciile la curatatorie o face masina automatizata. Daca ai mai mult de 3 covoare, este indicat sa livrezi covoarele, pentru ca in maxim 72 de ore sa le primesti curate si parfumate.

Preturile, fiind accesibile oricui, se pot calcula si pe site-ul firmei in functie de dimensiunile covoarelor, de numarul lor si de disponibilitatea de astepta 2 sau 3 zile lucratoare.

Daca apelam la serviciile profesionale oferite de o curatatorie de covoare, focarele de infectie reprezentate de acarieni, bacterii si alergeni vor disparea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *