Cum sa te imbraci la moda, dar ieftin

Femeile sunt mari consumatoare de moda si in general dau cei mai multi bani pe haine pe care le poarta sau le arunca pur si simplu in sifonier. De cele mai multe ori cumpara ca si cum ar avea o obsesie si nu mai tin cont de stilul personal sau daca se vad vreodata imbracandu-se cu acele piese. Problema lor nu este cum sa se imbrace, ci cum sa se imbrace la moda fara sa-si dea tot salariul pe haine care li se par cool.

La moda si ieftin sunt doua concepte care se impaca intr-un mod foarte greu. De obicei la moda inseamna de fapt pentru oameni cu foarte multi bani, femei care au joburi in videochat in Constanta sau alte categorii care sunt platite foarte bine.

modaIata cateva sfaturi pentru femeile care vor sa arate bine cu bani putini:

  1. Nu cumpara haine in ultimul momente

Atunci cand trebuie sa te duci undeva, la un eveniment la care nu stii cum sa te imbraci, incearca sa te documentezi din timp, sa cercetezi piata si sa iei o decizie cu cap. Nu iti arunca toti banii in ultima zi pentru ca esti disperata ca nu ai cu ce sa apari la eveniment. Cumparaturile cu o zi sau doua inainte de eveniment sunt intotdeauna momente in care presiunea te face sa arunci cu banii in magazine doar sa iesi de acolo cu o tinuta si sa scapi o data de grija si teama de a fi prost imbracat.

  1. Creeaza-ti stilul!

Ajungi sa te imbraci cu adevarat bine atunci cand stii ce iti place, ce te reprezinta si in ce iti sta bine. Trebuie sa te analizezi, sa stii ce corelatie sa faci intre personalitatea ta si modul in care te imbraci. Dupa ce afli cine esti si ce ti se potriveste, atunci stilul tau va fi definitivat si vei arata pe culmile modei.

  1. Cauta si iar cauta

Chiar si cand vezi un obiect vestimentar pe care ti-l doresti cu disperare pentru ca a fost dragoste la prima vedere ar trebui sa faci un pic de research. Cauta in mai multe magazine acel obiect pentru a vedea daca ai vazut pretul real si care este cel mai mic pret la care il poti avea. Cum poti sa te imbraci iefitn daca arunci banii in primul magazin in care intri? Chiar daca ai un job in videochat in Constanta, asta nu inseamna ca trebuie sa iti dai toti banii pe haine scumpe care azi sunt la moda si maine sunt demodate.

  1. Cauta lucruri vintage

Ceea ce e considerat vintage nu o sa fie demodat niciodata. Iubitorii genului nu se mai satura de vintage si de aceea este recomandat ca macar intr-o tinuta sa folosesti elemente vintage. Iti vor da o alta alura si vei observa si tu diferenta.  Eleganta sta in lucrurile rafinate, care dau o senzatie de aristocrat, de om care era si inteligent si bogat. Lucrurile vintage te pot face sa arati mai classy decat esti de fapt.

Poti fi imbracata la moda si cu bani putini, trebuie doar sa incerci!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *