Reguli de stil pentru femeile elegante

Femeile care tin la aspectul lor stiu faptul ca vulgaritatea nu inseamna stil si nici eleganta, adica exact ceea ce se cere in anumite domenii cum ar fi in studioul de videochat din Constanta. Eleganta nu se obtine cu una cu doua, ci cu ani de observatie si “munca” in crearea unor tinute originale. Exista multe articole cu sfaturi si sugestii si o adevarata fashionista le stie le toate, dar mai ales este la curent cu ce se poarta in fiecare sezon al fiecarui an.

Sa arati urat sau delasator are mii de metode diferite, dar eleganta este incastrata in acelasi tipar strict de reguli, reguli pe care putine femei dintre noi le stiu si le respecta cu sfintenie. Nu se mai citesc carti despre eleganta si politete, au devenit demodate de la o vreme. Totusi exista si persoane care considera eleganta cea mai frumoasa forma de exprimare artistica in vestimentatie.

  1. Nasturele de la camasa se va deschide un nasture, maxim doi. Regula elegantei inseamna atractivitate fara sa ajunga la stadiul de vulgar.stil
  2. Nasturele de la mijlocul hainei, jachetei trebuie intotdeauna inchis, pe cand cel de sus sau cel de jos nu trebuie neaparat inchis. De fapt se recomanda ca nasturele de jos sa fie mereu deschis.
  3. Atentie la accesorii! Nu purta niciodata mai mult de 2 accesorii opulente pentru ca iti vei strica aspectul. Este bine sa porti doar cercei si un lantisor sau alte combinatii de doua obiecte.
  4. Atunci cand vrei sa fii o bomba sexy alege fusta mini sau un decolteu adanc. Ambele in aceeasi tinuta nu o sa-ti aduca rezultatul dorit, ci vei parea vulgara sau usuratica.
  5. Atunci cand lucrezi intr-un videochat din Constanta si vrei sa porti decolteu la camasa trebuie sa ai in vedere un decolteu cu maxim 10 cm mai adanc decat linia gatului.
  6. Buricul nu trebuie sa stea la vedere. Daca ai o bluza sau o camasa care lasa acea particica de piele la vedere, poarta o helanca pe dedesubt pentru a masca totul.
  7. Cureaua trebuie sa se asorteze cu restul hainelor.
  8. Daca ai etichete vizibile pe haine, ai face bine sa le inlaturi. Nu dau deloc bine cand sunt pe dinafara.
  9. Mai mult de doua imprimeuri in aceeasi tinuta nu este niciodata o idee buna. Poti purta doua imprimeuri asemanatoare sau doua imprimeuri de aceeasi culoare.

Eleganta sta in alegerea unei tinute la fel de mult cat sta in atitudine si gesturi. O femeie eleganta are si respect si politete cu cei din jur, astfel se va respecta pe sine. O tinuta eleganta impune respect si admiratie, dar cel mai des invidie. Femeile stiu mai bine ce inseamna sa fii eleganta intr-o lume care merge tot mai des spre stilul sport.

Folosind sfaturile de mai sus, o femeie poate fi eleganta foarte usor, cu vechile haine din sifonier daca respecta toate regulile. Nu trebuie sa se creada ca eleganta inseamna sume uriase de bani. De fapt eleganta inseamna bun gust, cumpatare, echilibru in tot ce inseamna aspect.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *