Cautati o canape extensibila, mobilier pentru dormitor? Veniti la MobelHaus pentru a gasi modelul potrivit

Mobila este o investitie majora atunci cand urmeaza sa va mutati intr-o casa noua, sau sa reamenajati locuinta existenta, astfel probabil ca doriti ca aceasta nu doar sa corespunda gusturilor dumneavoastra si a unui anumit concept pe care intentionati sa il urmati, ci mai ales sa fie trainica, „bine facuta” si comoda, sa va puteti bucura de ea pentru mult timp, astfel incat investitia facuta sa isi arate roadele. Pentru aceasta puteti cauta si analiza ofertele disponibile in magazinele cu mobile de import din Germania, cum ar fi MobelHaus, unde veti gasi o gama variata de mobilier atat pentru livinguri, dormitoare, bucatarii, cat si piese mici de mobilier si decoratiuni care acopera o plaja larga de stiluri, la un pret competitiv.

mobelhausCalitatea germana a produselor de mobilier, si nu numai, este renumita in intreaga lume,  dar aceasta nu inseamna si ca produsele sunt la un pret foarte ridicat, inaccesibil, din contra veti putea gasi seturi sau piese de mobilier individual la preturi foarte bune, astfel ca nu refuzati aceasta oportunitate. Porniti la cautari cu o idee asupra elementelor de mobilier pe care el doriti, ele ar trebui sa urmeze un stil unitar in amenajare, si foarte important, sa fie potrivite spatiului disponibil in camera sau locuinta, si la cum este acesta structurat. Decideti de asemenea si bugetul pe care il puteti aloca astfel incat in momentul cand veti ajunge in magazin, deja sa puteti selecta mobilierul folosit, pe care sa il analizati apoi mai in detaliu. Indiferent de incaperea careia ii este destinat mobilierul, veti putea alege dintr-o gama de materiale cum ar fi lemn solid, PAL melaminat, sau MDF. Fiecare va veni cu un set de calitati atat estetice, cat si de durabilitate si rezistenta in timp, precum si financiare. Cantariti bine argumentele pro si contra pentru a alege unul sau altul din materiale.

De exemplu, lemnul masiv este asociat cu aspectul natural, rafinat, soliditate, el este insa si la un pret mai ridicat. PAL-ul melaminat, pe de alta parte, este o optiune mai ieftina, vine intr-o gama variata de culori, permitand o creativitate mai mare in ceea ce priveste amenajarea incaperii, este mai usor si de transportat, insa nu va fi la fel de rezilient, el fiind predispus a se zgaria sau ciobi mai usor, neputand fi reparat, de asemenea va rezista mai putin in mediul umed, cum ar fi in baie sau in bucatarie.

Materialul cum ar fi MDF-ul este undeva la mijloc, fiind mai solid ca si constructie, fibrele de lemn fiind presate mai tare rezultand o structura mai densa. La fel, cand vine vorba despre materialele pentru tapiseria mobilierului, veti avea mai multe optiuni la MobelHaus, putand alege intre piele naturala sau sintetica, sau material textil, din fibra naturala sau la fel sintetica. Analizati confortul, pretul si rezistenta fiecaruia in parte pentru a decide care este mai potrivit pentru mobilierul dumneavoastra. Pielea naturala evident va fi mai scumpa, dar mult mai rezistenta in timp. De asemenea materialul sintetic textil va rezista foarte bine uzurii. Asigurati-va ca mobilierul ales este unul comod, si trainic, cu imbinari de calitate care sa permita folosirea sa zilnica in diverse conditii, pe termen lung, creand un camin cu un design armonios si functional.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *