Incanta-ti clientii cu cea mai frumoasa terasa cu mobilier din rattan natural

In anotimpul cald lumea doreste sa isi petreaca cea mai mare parte a timpului in aer liber, bucurandu-se de soare, de vacanta sau de compania prietenilor apropiati. Iesirile in oras, romantice, amicale sau chiar cele de afaceri sunt organizate de obicei afara atunci cand vremea este frumoasa. Asadar, detinatorii de localuri, restaurante sau cafenele, opteaza pentru terase de diferite tipuri pentru a-si multumi clientii si pentru a le putea da sansa de a savura o racoritoare in aer liber.

Atunci cand dorim amenajarea unui spatiu deschis sau partial deschis care sa fie o prelungire a localului detinut, trebuie sa tinem seama de faptul ca terasa care va aparea sezonier trebuie sa fie aproximativ in aceeasi tematica. Proiectarea unei terase are niste reguli care se schimba in functie de dorintele clientilor, de ambientul localului inchis, de locul unde este pozitionata sau de forma acesteia. Terasele pot aparea in locuri dintre cele mai ciudate, cum ar fi deasupra unui bloc, sau intr-o pozitie exentrica, pe suprafata unui lac.

rattanDesigur, puteti apela la un specialist pentru a va arata ceea ce puteti sa faceti cu spatiul respectiv, cum sa va asezati mobila in asa fel incat localul sa aiba un sistem de functionare bun si sa nu schimbe buna ordine interna. Mobilierul din rattan natural se regaseste acum in foarte multe locuri publice, fiind un material exotic, ce se potriveste exteriorului.  Este totusi indicat sa nu fie foarte des expus unor anumite conditii climaterice, deci in acest caz, acest tip de mobilier se potriveste foarte bine unei terase acoperite. Desigur, se poate adauga ambientului putina culoare prin flori naturale, prin diferite plante decorative, de asemenea, tot naturale, pentru ca locul sa debordeze de prospetime.

Daca totusi terasa este una deschisa, este recomandat sa folositi un mobilier rezistent in timp si la diferite conditii meteo, pentru ca nu se vor putea muta la fiecare moment ploios. Foarte important este faptul ca trebuie sa tineti seama ca terasa trebuie intruneasca aproximativ acelasi tip de decor ca localul de care se leaga. Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar un stil bine definit va atrage intotdeauna lume interesata si bucuroasa de noi idei de amenajari interioare sau exterioare.

In cazul in care sunteti nevoit sa faceti o terasa acoperita, optati pentru cat mai multa sticla in jur, chiar si un tavan din acelasi material, pentru a creea senzatia de multa lumina. Totodata puteti amenaja tavanul cu diferite ghirlande, de flori sau luminoase, pentru ca ambientul sa fie unul cat mai placut si decorat cu bun gust. Foarte multa vegetatie, de un anumit tip, poate aduce intr-un loc mic atmosfera unui local dintr-o tara indepartata sau a unei terase de la malul marii cu mobilier din rattan natural ce este piesa potrivita.

Cauta cele mai potrivite optiuni pentru decorarea terasei pe care ti-o doresti, lasa-ti imaginatia sa isi spuna cuvantul si pune in fapt ideile. Fa un pas in spate si pune-te in locul unui client de al tau, astfel vei putea intelege cum sa iti extinzi spatiul spre exterior, incat acestia sa fie multumiti si dornici de a se reintoarce.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *