Paza si securitatea inainte de toate

Sunt sigur ca cele mai multi – daca nu toti – dintre proprietari de afaceri și antreprenorii de astazi ar fi de acord ca executa o afacere mica nu este un lucru ușor. Stiu cat de important este pentru mine sa va asigurati ca casa mea si familia sunt protejate, ca sa pot imagina cum una dintre cele mai mari responsabilitati si preocupari proprietarii de afaceri mici „ar putea fi protejarea ceea ce au muncit din greu pentru a construi.

hands-598146_Statisticile ma sustin. Un studiu realizat a constatat ca 70 la suta din proprietarii de afaceri isi exprima ingrijorarea cu privire la securitatea companiilor lor. Deci, cum ar trebui sa te iti indrepta atentia catre protejarea afacerii tale? Am stat de vorba cu cei de la Best Guard Electronics, din Bucuresti pentru mai multe stafuri. Am pus impreuna cateva sfaturi de securitate de afaceri simplu pentru a ajuta la:

Protejarea activelor tale

Dezastrul poate lovi in orice moment, astfel incat pregatirea in avans este cheia. Asigura-te ca pastrezi toate fisierele importante ale angajatilor, contractele de leasing si de asigurari si documentele fiscale stocate in conditii de siguranta. Seifurile ofera o depozitare convenabila, si exista modele disponibile, care pot oferi protectie fata de foc si apa. In plus, multi includ rafturi detasabile, sisteme de inchidere digitale ca sisteme de protectie, care pot ajuta, de asemenea sa iti mentii totul bine organizat.

Fii inarmat cu alarme

Multe centre comerciale ofera protective de fum și monoxid de carbon (CO). In functie de marimea si structura afacerii dumneavoastra, luati in considerare actualizarea sau adaugarea de detectoare de fum si de CO ca o masura suplimentara de siguranta pentru angajatii dumneavoastra. Prin adaugarea de alarme suplimentare, tu si personalul tau poate fi mai bine pregatit pentru a fi avertizat in mod corespunzator in caz de urgenta. In cazul in care afacerea ta este acasa, atunci intereseaza-te cu privire la  o alarma de fum in fiecare dormitor, in afara fiecarei zone de dormit si la fiecare nivel al casei, inclusiv subsol. Ca vechea zicala merge, este mai bine sa fii in siguranta decat sa regretati.

Protejati-va computerele

Daca credeti ca securitatea informatica este importanta doar la marile corporații, analizati din nou. Intreprinderile mici pot fi, de asemenea, vulnerabile, de aceea este important sa pastrati sistemele de operare, browsere web si pachete anti-virus actualizate mereu. Este usor sa puneti mementouri de actualizare care apar pe ecran, dar eu recomand actualizarea in mod regulat pentru a preveni un software rau intentionat sa atace computerul si reteaua.

Supravegheza

Camerele video de supraveghere sunt un mod popular si rentabil pentru a ajuta la prevenirea criminalitatii la locul de munca. Puteti instala chiar camere de securitate cu capabilitati DVR, care pot inregistra si reda video si va permit sa monitorizati comportamentul suspect in timp ce sunteti departe de birou. De asemenea, puteti configura sisteme similare pentru o afacere la domiciliu.

Acestea sunt doar cateva masuri simple de siguranta  pe care le puteti lua pentru a proteja afacerea dumneavoastra. Esti un proprietar de afacere? Daca este asa, nu neglija impoartanta securitatii, pentru ca poate fi vitala pentru activitatea companiei tale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *