Protejeaza-ti sediul firmei cu imprejmuri securizate

Orasele cresc de la un an la altul tot mai mult si ceea ce acum 10 ani parea a fi o periferie insalubra, astazi este de cele mai multe ori o suburbie curata si poate chiar un mini centru economic.  Principalul avantaj al acestor spatii care inainte pareau parasite este tocmai spatiul de care dispun. Tot mai multe companii producatoare se indeparteaza din mijlocul oraselor si se axeaza pe spatiile deschise de la intrarea in oras, ori adiacente vreunui drum local de la periferie. Chiar si firmele mai mici, dar care au nevoie de spatiu de desfasurare, cum sunt atelierele mecanice, firmele de constructii ori depozitele second-hand se muta incet incet spre exteriorul localitatilor si inspre camp deschis.

Totusi, aceasta deschidere poate fi periculoasa, mai ales daca in interior se afla lucruri valoroase si aca nu se lucreaza non-stop in incinta. Cel mai probabil, firmele mai mici isi inchid usile pe timp de noapte, si spera sa nu se intample nimic pana dimineata. Cele care au destula lejeritate financiara angajeaza un paznic, insa chiar si acesta poate da gres in caz de urgenta.

SAE-001Insa cum preventia este cea mai importanta, exista solutii mai ieftine si care nu necesita pregatire de vreun fel. V-ati gandit la imprejmuiri securizate? Probabil ca nu, pentru ca probabil aveati impresia ca sunt scumpe si ca nu dispuneti de un buget destul de mare, ca sa puteti incadra si aceste imprejmuiri in cheltuieli. Insa, daca va uitati atent, cu siguranta gasiti un tip de imprejmuire potrivit si pentru bugetul dumneavoastra. Cel mai simplu nu este nimic altceva decat un gard din plasa securizat in partea de sus cu bucati ascutite de metal care sa nu permita trecerea sa. Pentru ca vine intr-o forma foarte practica, imprejmuirile poti fi aplicate pe un gard existent, in cazul in care gardul este din lemn, beton, caramida sau tabla.

Daca aveti ceva mai multi bani la dispozitie puteti opta pentru sisteme antiefractie securizate electric. Acesta este probabil cel mai eficient mod de a evita atat animalele salbatice, daca firma voastra are sediul in camp deschis si exista pericolul intruziunii animalelor salbatice. Desigur, este foarte eficient si impotriva infractorilor care nu vor putea sa se apropie de gardul dumneavoastra fara sa se electrocuteze. Eficienta crescuta a acestor sisteme de respingere a efractiei a determinat o scadere drastica a cazurilor de efractie si furt in ultimii ani in ceea ce priveste companiile.  Tot mai multi infractori sunt descurajati de sistemele anitefractie instalate de companiile specializate si pana in prezent nu au gasit modalitati de „trisare”.

Cert este ca un sistem de imprejmuri securizate nu trebuie sa lipseasca din nicio companie care se respecta si care are sediul in locuri care poti atrage atentia infractorilor. Este important sa pastram integritatea firmei noastre intacta pentru ca noi, ca societate, sa functionam la parametri normali. Nu este suficient sa speram ca sediul nostru va fi necalcat de hoti, este momentul sa actionam si sa prevenim orice gand infractional, inca dinainte de a se naste.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *