Alege pantalonii de dama office pentru birou

Blugii au devenit atat de raspanditi incat orice reguli folosite pentru a guverna purtarea lor au scazut considerabil. Unii directori de companii, le vad ca un cadou pentru managerii superiori – un bonus a pot purta blugi la locul de munca. Altii inca mai considera blugi ca un outfit ce poate fi purtat doar de angajatii de rang inferior sau de cei din departamentul claselor creative. La urma urmei, nu poti sa ii porti la birou in fiecare zi.

Acesta posibilitatea de a purta blugi la birou poate fi o lupta, mai ales daca este un albastru deschis, dar daca porti blugi negri la birou optiunile tale de tinuta sunt nelimitate.

Dar exista o portita de scapare pentru asta, blugii negri pot fi usor imbracat pentru a crea un costum negru, care este potrivit pentru orice birou!

20160831_145432_0Daca nu iti plac bulgii, din orice motiv, atunci poti sa faci ceva cu adevarata simplu. Alege pantalonii de dama office, care se pot asocia cu aproape orice, sunt simplu de asortat, se potrivesc oricarei siluete si te pot face sa arat extraordinary, asa cum ma ajuta si pe mine in fiecare zi, mai ales atunci cand sunt intr-un impas inspirational.

Am fost intotdeauna persoana in biroul care s-a imbracat aparte. Eu vin dintr-un mediu de afaceri si am fost chiar un membru al unei asociatii profesionale de afaceri. Asa ca rochia profesionala a fost insuflata in mine ina de la varsta de 19 ani pentru ca  am vrut intotdeauna sa fiu cea mai „profesionist imbracata”, si, de cele mai multe ori, am fost.

Acum, ca am propria mea afacere, am mai multa flexibilitate pe ceea ce pot purta la birou, dar inca imi place sa pastrez stilul profesional marea majoritate a timpului, mai ales cand sunt la intalniri cu clientii nostri.

Imi place sa port pantaloni de dama office, in schimbul blugilor, maiales atunci cand trebuie sa merg la mai mult sedinte in aceeasti zi.

Pantalonii de dama office sunt usor de imbracat si combinat, astfel incat optiunile outfit sunt nelimitate.

Pentru pantofi am ales unii cu tocuri, am vrut sa adaug feminitate, asa ca am mers cu un imprimeu floral si am finisat tinuta cu accesorii de argint si o curea.

Dar nu cred ca asocierea pantalonilor cu o camasa este singura optiune. Am aranjat pantaloni de dama office negri cu un blazer de tweed cu guler, si un tricou simplu pentru un aspect lustruit.

Pentru un aspect masculin, poti purta pantaloni de dama office cu o pereche de ghete negre si un Blazer lung negru, ceas si centura pentru barbati. Simpla retusare feminina poate fi o bluza alba sifon.

In sfarsit, puteti purta un aspect all-black si adaugati culoare sau model cu accesorii. Toamna imi place sa port esarfe, asa ca am asociat pantaloni de dama office negri cu un fular in carouri.

Exista tone de optiuni atunci cand porti pantaloni office – trebuie doar sa ne amintim ca pentru birou trebuie sa arate profesional si bine impreuna. La Akychic gasesti exact ce iti trebuie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *