Spalatorie covoare Bucuresti, sector 1

Este bine cunoscut faptul ca sectorul 1 al Bucurestiului este una din cele mai aglomerate zone ale intregului oras. Afacerile din sectorul 1 sunt diversificate, insa o afacere de succes, pe langa multinationale, cafenele si cluburi, este reprezentata de spalatoria de covoare.

O  spalatorie de covoare in Bucuresti, sector 1 inregistreaza un success garantat. Majoritatea locuitorilor din partea de nord a capitalei sunt oameni ocupati. Sunt oameni de afaceri, oameni care au slujbe importante ce solicita o  foarte mare parte din timp si energie. De aceea, acestia aleg sa-si spele sau sa-si curete covoarele intr-un loc specializat, acolo unde covoarele lor nu vor suferi niciun incident. Curatatoriile sunt foarte solicitate datorita faptului ca se ocupa si de preluarea covoarelor si livrarea acestora inapoi la adresa aferenta.

O asemenea afacere functioneaza pentru ca majoritatea locuitorilor de la bloc (si nu numai) au in apartamente covoare, acestea fiind un obiect utilizat pentru design, dar si pentru ca picioarele sau copiii mici sa nu intre in contact direct cu gresia sau parchetul rece.

Pentru a beneficia de serviciile celor de la spalatorie este buna informarea asupra intervalelor orare la care lucreaza, a programului de lucru si a gradului de solicitare pe care il au. Este o traditie ca inaintea sarbatorilor fiecare locuinta sa treaca printr-o curatenie generala. De aceea, acestia apeleaza la serviciile spalatoriilor de covoare pentru a se bucura de curatarea, parfumul si prospetimea culorilor covoarelor lor.

Este cunoscut faptul ca modalitatea de curatatare a covoarelor se realizeaza cu detergenti si echipamente speciale. Se folosteste un aspirator special (pe baza procesului de injectie-extractie). Aspiratorul introduce o substanta speciala de curatare in covorul nostru, care este lasata sa actioneze, urmand extractia murdariei, astfel producandu-se igienizarea si dezinfectarea sa.

Situatiile neprevazute sunt foarte multe si foarte des intalnite, insa pentru aceste situatii exista curatatoriile de covoare care isi presteaza serviciile cu profesionalism pentru confortul dumneavoastra.

O data la 2 luni este recomandata spalarea covoarelor pentru a elimina agentii patogeni ca si bacteriile, alergenii, parul animalelor de companie, acarienii si praful. Covoarele murdare pot cauza un miros neplacut in caminul dumneavoastra, dureri de cap, tuse, astm, rintita alergica sau diferite iritatii datorate acarienilor.

Pentru o experienta mai curata a aerului si fara riscuri de a va imbolnavi, chiar si medicii ne recomanda  sa apelam cat mai des la serviciile spalatoriilor de covoare. Desi este mai putin cunoscut, praful adapostit in covoarele noastre poate contine un adevarat focar de infectie. Acarienii s-au dovedit a fi cei mai periculosi, iar conform studiilor, intepaturile cauza de acestia afecteaza atat persoanele alergice, cat si persoanele care nu sufera de iritatii cutanate. Acestia pot cauza pana si infarct miocardic prin slabirea arterelor. Pentru a inlatura acest risc, s-a dovedit ca aspiratoarele normale nu fac fata tuturor bacteriilor care pot exista intre fibrele tesaturilor covoarelor. De aceea, este bine sa apelam la o curatatorie de covoare profesionala care utilieaza echipamente si detergenti profesionali, capabile sa elimine atat murdaria si petele, dar si ceea nu se poate observa cu ochiul liber, ci doar la microscop: acarieni, bacterii, si alte organisme mici care atenteaza la starea noastra de sanatate.

In sector 1, Bucuresti, spalatoriile de covoare sunt numeroase, lucru care va permite analizarea si compararea lor, iar in cele din urma puteti deveni client fidel celei preferate, sau celei care e cel mai aproape de domiciliu sau de birou.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *