Tine seama de geamuri termopane

people-690810_640Usile de exterior sunt importante, si joaca un rol important in toate, de la securitatea casei pana la valoarea acesteia. Atunci cand alegi usi de exterior, alegerea potrivita poate salva proprietarii de case de la mai mult de 10 la suta din facturile de utiliati, si poate proteja locuitorii din domiciliu de la intrusi.

Ia in considerare aceste sfaturi pentru alegerea celei mai bune usi de exterior pentru casa ta:

  1. In cazul in care un proprietar doreste sa achizitioneze o usa cost – eficient si foarte sigur, din otel este optiunea premiere. Potrivit unui raport, adaugand usi de otel in exteriorul unei case poate aduce un randament mediu de fel de mult ca 85,6 la suta din costul.
  1. Pentru proprietarii de case care locuiesc intr-un mediu in care exista o multime de expunere la ploaie sau aer sarat, o usa de otel, probabil, nu este cea mai buna optiune. In schimb, locuitorii din aceste tipuri de medii ar trebui sa opteze pentru fibra de sticla sau lemn.
  1. Tipul de intretinere redus la cele mai multe usi exterioare este din fibra de sticla, aceste usi fiind ideale pentru orice tip de climat, deoarece acestea nu se extind si nu se contracta ca raspuns la vreme.
  1. Pentru proprietarii de case care doresc o optiune diferita in ceea ce priveste usile de exterior, este lemnul; probabil, cea mai buna alegere, si este cel mai scump tip de usa de exterior, in comparatie cu otelul si fibra de sticla, usi din lemn si poate fi de mana si personalizate. Lemnul este o optiune pentru usi de exterior ce necesita destul de multa  intretinere, desi, asa ca nu este ideal pentru cineva care cauta o usa de exterior ce se intretine singura.
  1. Pentru cei care doresc o usa eficienta energetic, cel mai bun mod de a determina eficienta este de a cauta usi de exterior cu etichete Energy Star. Eficienta nu depinde numai de materialul din care se face ușa ci, de asemenea, depinde de cadru, daca are ferestre, si un numar de alti factori. Eu am gasit usi asemanatoare la Efereste, pe strada Lct Gheorghe Negel 24, din sector 2, si are si geamuri termopane, insa eficienta energetica inca este foarte buna.

Selectarea ferestrelor poate fi o sarcina intimidanta. Există mai multe tipuri diferite de modele, finisaje si acoperiri de sticla, sa nu mai vorbim diferite stiluri si culori. O fereastra de inalta performanta este una care ofera un nivel ridicat de izolare si de etansare a aerului pentru a controla fluxul de lumina si de incalzire in casa.

Ferestrele uzate intr-o casa mai veche sunt un bun exemplu de ferestre rele. Geamul unic din sticla nu ofera prea mlta izolare, si pot deveni acoperite de condens in timpul iernii. Uzarea in cadru si cercevea pot permite aerului sa se scurga inauntru chiar si atunci cand fereastra este inchisa.

Chiar si intr-o casa care are 20 sau 30 de ani, tehnologia fereastrelor si stiinta de constructie a avansat atat de mult incat aceste ferestre ar trebui sa fie inlocuite cu altele noi. Intr-o casa noua, ferestrele cu geamuri termopane pot juca un rol important in proiectarea și performantele sale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *